Testrrr

Android tesztelés

Android tesztelés

A probléma: a telefonok, különösen az Androidos okostelefonok tesztelése drága. Drága azért, mert rengeteg féle eszköz és rengeteg operációs rendszer verzió érhető el.

Ötlet: hozzunk létre egy olyan közösséget, valamint egy közösségi rendszert, ahol Android (később más platformok is) fejlesztők kérhetik mobil alkalmazásuk tesztelését. Ugyanitt lelkes mobil felhasználók jelentkezhetnek mobil app tesztelőnek. A fejlesztők különféle előnyöket, ajándékokat nyújthatnak a tesztelőknek, a tesztelők pedig a sokféle eszközükkel és rendszerükkel manuális és automatikus visszajelzéseket küldenének a tesztelt alkalmazásokról.

A tesztelést szakmailag is segítené ez a rendszer. Elérhetővé (kötelezővé?) tenne egy olyan teszt visszajelző libet, amit a fejlesztők beépítenének az alkalmazásukba, így az képes lenne különböző ifókat összegyűjteni és visszaküldeni a rendszernek. A fejlesztők a tesztelési statisztikákat, visszajlezéseket, infókat a rendszerben nézhetik meg.

A rendszer a tesztelők számára mindenképpen ingyenes lenne. A fejlesztők számára idővel pénzessé tehető, de ehhez el kell érni egy kritikus mennyiségű aktív tesztelőt.

Androidos szakik vannak, közösség építési tudás van, csapat kell, akivel felépíthetjük a rendszert. Jelentkezz, ha érdekel!

  • Hol tart ez a dolog? Engem érdekel mindkét szerepkör!

RSS -en követheted a hozzászólásokat.

https://www.lawngonewild.com/used-lawn-mowers-near-you/