Két gép, egy iPhone szinkronizálása

iPhone szinkronizálása egy iTunes -al nagyon kényelmes. A gondok ott kezdődnek, ha egy másik géppel is szinkronizálni szeretnénk a telefont. Minden iTunes -nak van egy egyedi azonosítója, ami akkor jön létre, amikor először indítjuk el az iTunes -t.

Ha egy új gépen szinkronizálnánk az iPhone -t, felteszi a kérdést, hogy letörölhet -e mindent a telefonról, hogy az új gépen lévő appokat és egyebeket feltegye. Ha ilyenkor OK -t nyomunk, a programok törlődnek, és felkerülnek azok, amik az új gépen találhatóak.

Hogy ezt elkerüljük, meg kell oldanunk, hogy a telefon azt higgye, ugyanazzal a géppel került kapcsolatba. Ez úgy oldható meg, hogy megkeressük az eredeti gépünk iTunes azonosítóját, és átírjuk az új gépét ugyanerre.

  1. Keressük meg az „iTunes Music Library.xml” állományt mindkét gépen (Mac -en a Music/iTunes mappában lesz alapértelmezett esetben).
  2. Ebben keressük meg a <key>Library Persistent ID</key>, ez után lesz a keresett azonosító, amit mindkét gépről másoljunk ki egy szöveges fileba
    6a00e55225079e88340115709f97f2970b-800wi
  3. A 2. gépen készítsünk mentést a Librarykról (xml és bináris), kivéve, ha ezen még egyáltalán nem használtunk iTunest
  4. A 2. gépen az xml -ben írjuk át egyszerű szövegszerkesztővel az id -t, a binárisban pedig egy hexa editorral

Ezek után, ha összedugjuk a 2. gépet az iPhone -al, elmarad a meglepetés, a gép a Apple oldaláról ugyanaz lesz, mint az eredeti gép. Arra ügyelni kell, hogy letöltsük ugyanazokat a programokat, egyebeket amik az 1. gépen is voltak, mert ellenkező esetben a telefon sync azt hiszi töröltük a progikat, és ezért ő is törli őket.

A fenti megoldást ezen az oldalon találtam meg: KLIKK

UPDATE (2010.07.25): Nem ajánlom. Sok szívás lesz utána karbantartani az alkalmazásokat és azok sorrendjét. Mindkét gépen folyamatosan ugyanazokat az alkalmazásokat és tartalmakat kell menedzselni.

RSS -en követheted a hozzászólásokat.

https://www.lawngonewild.com/used-lawn-mowers-near-you/