Revevol – Google Apps for Business

A cég, akivel a Google Apps fizetős változatára tértünk át, egy rövid interviewt készített velem. Az ügy kiemelt érdekessége, hogy Istvánnal, aki a Revevol ügyvezetője, évekig egy albérletben laktunk egyetemi éveim alatt, de a megszakadt kapcsolatot e céggel való friss ügyek miatt tudtuk ismét felépíteni 🙂

Az eredeti cikk itt található:  Az Arkon Zrt. is Google Apps for Businesst használ

Az Arkon Zrt. – az ingatlanhirdetésekkel foglalkozó ingatlan.com weboldal tulajdonosa – a Google Apps for Business egyik legrégebbi felhasználója Magyarországon. A teljes csomagot a cég azonban csak 2011 óta használja, a váltáshoz szükséges domain-migrálás a Revevol Hungary szakmai közreműködésével történt.

A vállalat először csak a Google Webhelyek és Dokumentumok szolgáltatást vezette be 2008/2009 tájékán, akkor, amikor a felhőalapú kollaborációra építő alkalmazások még ritkák voltak a piacon. A vállalat IT politikája is megkívánta, hogy redukálják az egyes PC-ken lévő adatokat, és azok közül minél többet érjenek el a felhőből. Ez a kollaborációs plusz és a megfelelő ár-érték arány volt az oka annak, hogy a Google mellett döntöttek. A cég szerint a Google Apps for Business titka abban rejlik, hogy ismert, megbízható és bárhonnan elérhető.

Az Arkon mint vállalat tudatosan építi a felhatalmazás alapú kultúrát, ami tapasztalataim alapján jelenleg ritka Magyarországon. Ennek egyik alapfeltétele az információ szabad áramlása, és ezt a célkitűzést a Google Apps for Business kiválóan támogatja” – tette hozzá az Arkon informatikai vezetője, Emich Szabolcs.

Az Arkon Zrt. a Google Apps for Businesst a Marketplace néhány alkalmazásával (pl. diagramkészítő és projekt-tervező applikáció) egészítette ki. A Google Apps Marketplace lehetővé teszi, hogy a felhasználók maguk határozzák meg, milyen további (pl. számlázó) alkalmazásokat „telepítsenek”, egyenesen a Google Apps felületére.

„A Revevol számára mindig inspiráló, ha egy Arkonhoz hasonló innovatív, jövőorientált céggel működhet együtt. Az Arkon esete példaértékű lehet a magyar vállalatok számára is, akik eddig óvakodtak a felhőre váltástól” – értékelte Boscha István, a Revevol Hungary ügyvezetője az Arkonnal való közös munkát.

RSS -en követheted a hozzászólásokat.

https://www.lawngonewild.com/used-lawn-mowers-near-you/