Disk Utility NTFS failed

Van ugye a Snow Leopard. És vagyok én, aki szeret minden újdonságot azonnal kipróbálni.

Szerettem volna a procedúrát külső diskről mívelni, mint ahogy azt Józsi is ajánlotta.

A 6 gigás DMG már ott figyelt az iMAC -en, igenám, de a feláldozható diskem NTFS -re volt vala formattálva. A Disk Utility pedig SEMMIT se tudott kezdeni ezzel az exotikummal. Bármilyen partícionálási, formattálási erőfeszítésre a …failed.. Operation timed out… stringekkel reklamált.

A megoldás végül az lett, hogy bebootoltam egy Win -t, abban töröltem az NTFS -t, és onnantól a Disk Utility már elemében érezte magát. Persze a GUID partíciós tábla beállítás kellett, viszont a restore a DMG -ből már csont nélkül ment (kb 20 perc volt).

A telepítés egy Macbookra eseménytelenül zajlott, talán ha egyszer kellett Ok -t választani, és 40 perc után 10.6 figyelt a Macbookon.

Minden maradt ahol előtte volt, csak a háttér cserélődött le ideiglenesen, és a Safari pluginok kapcsolódtak ki. Első ránézére valóban gyorsabb, zökkenőmentesebb minden művelet, a többi benyomást majd miután benyomódtak…

  • És akkor nem nyomtál teljes újrapakolást, csak az oprendszert „frissítetted”?

  • Valójában nem is láttam olyan kérdést, hogy teljes újrapakolást kérek -e…
    De ez a teljes újrapakolósdi inkább Windowsos terület, ahogy eddig látom, MAC -nem túl valószerű… Főleg, ha van néhány naponta Time Machine mentés is, amikről bármikor szintén vissza lehet állni nagy baj esetén.

RSS -en követheted a hozzászólásokat.

https://www.lawngonewild.com/used-lawn-mowers-near-you/