BlogDay

Blog Day 2008

Mi a BlogDay?

A Blognap azzal a céllal jött létre, hogy legyen olyan nap a bloggerek életében, amit arra szánnak, hogy megismerjenek más bloggereket, más országokból, más érdeklődési területtel. Ezen a napon a bloggerek más blogokat ajánlanak a blogjuk látogatóinak.

Ezzel a gondolattal, eme napon (augusztus 31) minden blogger ajánlon 5 új blogot. Ezáltal minden blog olvasó klikkelgetni fog körbe-körbe, és új, korábban ismeretlen blogokat fog felfedezni.

Mi történik a Blognapon?

Augusztus 31-én, bloggerek a világ minden részén öt új blogot fognak ajánlani, remélhetőleg olyan blogokat, amelyek különböznek a kultúrájuktól, a látásmódjuktól és a hangulatuktól. Ezen a napon minden blog olvasó klikkelgetni fog körbe-körbe, és új, korábban ismeretlen blogokat fog felfedezni, és megünnepli majd ezen új emberek és új bloggerek felfedezését.

Blognap játékszabályai:

  1. Találj 5 blogot, amelyet érdekesnek tartasz
  2. Értesítsd az 5 bloggert, hogy ajánlottad őket a BlogDay 2008 részeként
  3. Írj egy rövid ajánlást a blogokról és helyezz el linket rájuk
  4. Írd meg a BlogDay bejegyzést (augusztus 31-én) és
  5. Helyezd el a BlogDay címkét az alábbi linket használva: http://technorati.com/tag/BlogDay2008 valamint helyezz el egy linket a BlogDay weboldalára http://www.blogday.org

Az 5 kedvenc blogom:

  1. Így fotózok én: Rékuc egyik blogja a sok közül, tele sok szép fotóval, ötlettel, tiszta gondolatokkal. Egyik kedvencem, kár, hogy ritkán frissül. A többi blogja is jópofa, de ez a legpozitívabb 🙂
  2. Bogdanovits:  a Bogdanovits család csak néhány hónapja költözött ki Ausztráliába, két kis gyermekkel. Akadályaik, hozzáállásuk, közel állnak hozzám – hozzánk. Színes beszámolóik feldobják mindennapjaimat.
  3. The Big Picture – egy zseniális ötletből indult ez a blog – a hét legjobb fotóiból válogat ki egy sorozatot, és akkora méretben jeleníti meg, hogy azt teljes képernyőn, böngészőből élvezni lehessen. Rendkívüli fotók a világ aktuális eseményeiről.
  4. GlobalVote -ot egy volt kollégám és barátom írogatja szorgalmasan (naponta postol). Üdítő postok egy hiper-optimista nézőpontból az információ bálványozásáról. 🙂
  5. Végül, de nem utolsó sorban itt a crescendo – egy rendkívül összeszedett, tudásalapú társadalomról, e-learningről, pszichológiáról szóló blog. Őt olvasva ismét bízom a tudás és tanulás – önfelismerés mélységében.
  • Köszönöm a méltatást!

RSS -en követheted a hozzászólásokat.

https://www.lawngonewild.com/used-lawn-mowers-near-you/